El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Els botiguers repartiran un ‘rasca’ amb centenars de premis

Economia

Des del passat divendres 15 de març, anar a comprar a les botigues de Sant Andreu pot tenir premi. Tot, gràcies al nou joc d’atzar que han engegat Sant Andreu Comerç Nord i L’Eix de Sant Andreu, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Andreu. Per compres superiors a 20 euros, els botiguers regalaran als clients una butlleta perquè puguin participar al nou ‘rasca’ made in Sant Andreu.

 

La iniciativa, batejada amb el nom oficial de Rasca-rasca pel format de la butlleta, ofereix premis de tota mena. Des de bosses de compra, fins a caixes hermètiques, passant per vals de compra i descompte. La idea que s’amaga darrere del projecte és poder incentivar la compra en el comerç local i alhora oferir una contraprestació als clients per la seva participació.

Si bé el joc estarà en funcionament als comerços associats fins al 30 d’abril, s’ha de tenir en compte que tots els premis i els vals de compra no es donaran a les mateixes botigues on s’ha fet la compra. Els premiats hauran d’anar a l’oficina de l’Eix Comercial els dimarts o dijous entre les 17 i les 19 hores (número 4 del carrer de Mateu Ferran).

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Economia

Vés a dalt