El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Golejada i maneta per somiar

Esports

Imparables. La UE Sant Andreu ha aconseguit aquest diumenge la seva sisena victòria consecutiva al campionat lliguer, després de derrotar a un FC Ascó que no ha tingut possibilitats en cap moment del partit. El poder ofensiu ha estat clau per endossar un 5 a 0 a un rival que ha anunciat fa poques hores que l’any que ve no jugarà a la Tercera Divisió per problemes interns.

Anunci Das Gestoria
 

Més enllà del matx, destacar que després de les mobilitzacions del 8-M, les dones també han estat les protagonistes de la jornada. En un gest del club, aquestes han pogut accedir de manera gratuïta al Narcís Sala, el qual ha mostrat una pancarta al Gol Nord amb el missatge: “Fight like a girl” (Lluita com una noia). A més, la directora de BarcelonaActua, Laia Serrano, ha sigut l’encarregada de fer el servei d’honor.

Amb el suport dels centenars de seguidors que s’han apropat fins al coliseum quadribarrat, els andreuencs s’han apropat amb perill durant tota la primera part però sense trobar-se amb el gol. Ho han provat Sergi Garcia i Ferran amb xuts llunyans que no han trobat porteria. Al minut 28 ha arribat la més clara de la primera part, quan Eudald ha evitat el gol de Ferran després que intentés fer-li una vaselina.

Després de passar pels vestuaris, el Sant Andreu s’ha convertit en una màquina de perforar la xarxa rival. Al minut 47 ha arribat el primer de Josu després de rematar una passada de la mort de Kuku. Sis minuts més tard d’haver elaborat aquesta magnífica assistència, Kuku s’ha convertit en l’autor del segon gol rematant una pilota gairebé des de l’àrea petita del porter.

La cosa no ha acabat aquí. El duet Kuku-Josu s’ha convertit en el Messi-Suárez de LaLiga, després de transformar un tercer gol en una contra molt ben elaborada. Amb l’equip visitant tocat i enfonsat, els quadribarrats no han abaixat les marxes i Josu ha aconseguit el hat-trick, mentre Kuku s’apuntava la seva tercera assistència. Després d’una molt bona jugada per la banda dreta, la bèstia ha centrat la pilota al peu de Josu, qui ha creuat la pilota a contrapeu del porter.

Per acabar d’arrodonir el matí, Carroza ha posat la guinda del pastís amb una pilota que ha quedat morta a l’àrea rival i no ha dubtat en engaltar-la al fons de les xarxes.

Amb aquesta maneta, la UE Sant Andreu confirma que es troba en un moment de forma pletòric. Un ritme que ara haurà de mantenir fins al que queda de temporada per tal de robar-li la quarta posició a l’At Horta. Aquests encara no han volgut cedir la seva plaça de play-off després de guanyar amb un 3 a 0 a la FE Grama. El proper diumenge l’equip de la senyera s’enfrontarà a la Pobla de Mafumet (13).

Fotografia | Judit Andreu – UE Sant Andreu

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt