El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Coneix el guanyador per veure ‘La Dogaresa’

Cultura

A escasses hores de l’estrena al Casal Catòlic de la nova sarsuela de La Lírica de Sant Andreu, La DogaresaL’Exprés de Sant Andreu té el plaer d’anunciar el guanyador de l’entrada doble que va començar a sortejar el passat dimecres. Qui se l’ha emportat? Rosa María Sabatés Gaig, per només fer un click al ‘M’agrada‘ de la nostra pàgina de Facebook i haver compartit la publicació del sorteig al seu mur!

 

L’acció del nou espectacle transcorre a Venècia. El Duc presideix la ciutat i s’encapritxa de Marietta, robant-li al seu promès Paolo. Gràcies a l’avís d’una bruixa, els amics de de Paolo, Rosina i Marco, es preparen per a frustrar els plans del Duc. A les sales de palau Miconne i el Duc pressionaran a Marietta perquè accepti casar-se. Si més no, Rosina s’infiltrarà al palau disfressada d’home i avisarà a Marietta que Paolo l’està esperant fora en una góndola per marxar junts. Al final, però, seran descoberts i Paolo serà condemnat a mort. Només tindran una manera de salvar-se i refer el seu destí.

 

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt