El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Camí al playoff

Esports

Diumenge estel·lar. La UE Sant Andreu ha aconseguit la quarta victòria consecutiva en el campionat lliguer davant l’EC Granollers per 2 a 0. Un triomf que situa als de Mikel Azparren a només 5 punts de la quarta plaça que custòdia el Terrassa.

 

El Narcís Sala ha rebut al conjunt de Granollers en un duel directe. Qui guanyés, es posaria per davant del rival. D’altra banda, posar de relleu la presència al Narcís Sala d’Òscar Camps, fundador de Proactiva Open Arms, qui ha efectuat el servei d’honor. Des del partit de Copa del Rei contra el Atlético de Madrid que els jugadors llueixen el respectiu logotip a les seves elàstiques per tal de donar suport a la causa.

La primera part ha estat equilibrada i els dos conjunts s’han apropat amb perill a les àrees rivals. La primera ha estat per David López, però el llançament de falta del lateral andreuenc no ha trobat porteria. A la jugada següent ha arribat la rèplica dels visitants obligant a fer una bona aturada a Segovia. Després d’aquest intercanvi de cops, el col·legiat del partit Miguel Ángel Moreno ha anul·lat un gol al Sant Andreu per fora de joc al minut 12.

Josu podria haver obert el marcador si Sergio no ho hagués evitat i si la defensa vallesana no hagués estat tan encertada. Al minut 41 ha tornat a aparèixer Segovia al treure amb els punys un xut d’Albert. Quan tot apuntava que el partit s’aniria amb taules al descans, ha aparegut Óscar per posar l’1 a 0 al lluminós. Una magnífica assistència de Sergi ha deixat pràcticament sol al davanter que no ha perdonat i ha perforat les xarxes.

Si la primera part havia estat disputada, al segon tram del partit el Sant Andreu s’ha apoderat del duel i Sergi i Ferran han aportat un punch extra a l’equip. Si no hagués estat pels dubtes en la definició en els últims metres, el partit podria haver acabat en golejada. Per la seva banda, el millor del Granollers al segon període ha estat sense cap dubte el seu porter Sergio, rebutjant xuts que eren migs gols molt a prop de la porteria que defensava. Destacar el paper de l’àrbitre del partit que ha permès el contacte i ha fet els ulls grossos davant moltes faltes clares.

L’entrada de Kuku ha causat molt perill a l’àrea rival tot i no tenir sort de cara a porteria. La moneda es giraria en el temps afegit quan Sergio ha aturat un xut de Guillem, però el davanter andreuenc ha aprofitat el refús per sentenciar el partit amb el 2 a 0.

El pròxim partit es jugarà al camp de la Grama el diumenge 3 de març, equip que es troba en zona de descens. En cas d’aconseguir la victòria, els de Mikel Azparren tindrien serioses opcions per tal de quedar ben aprop dels quatre primers i així poder disputar les eliminatòries d’ascens a Segona B a final de temporada.

Fotografia | UESA

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt