El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El Sant Andreu bada i regala tres punts al penúltim classificat

Esports

La UE Sant Andreu ha marxat sense puntuar del camp del penúltim classificat, el Santboià. Amb l’1 a 0 final, els quadribarrats han sumat una nova pàgina negra a la temporada, fet que els torna a allunyar de la lluita pels playoffs. De fet, tot i que l’ascens de categoria és l’objectiu, la irregularitat els pot acabar passant factura.

 

El partit ha començat travat per culpa de la pluja i les males condicions de la gespa. Reusltat: joc feixuc i sense gaire toc. La primera ocasió dels de Mikel Azparren ha arribat al minut 15 quan Josu ha efectuat un llançament de falta per sobre el travesser. Davant l’amenaça, els locals han replicat cinc minuts més tard amb un xut de Juanlu sense incomodar a Segovia.

Més enllà d’aquestes dues accions, la primera part ha estat poc intensa, tot i que la possessió i la darrera ocasió se l’han anotat els andreuencs. David López ha fet una bona centrada al cap d’Òscar Muñoz, però el remat ha acabat sortint desviat.

El segon tram del partit ha seguit la mateixa dinàmica, però el Santboià s’ha decidit a disputar la possessió. Tot i això,  els andreuencs no han abaixat els braços i un xut de Carlos i una rematada de cap de Jaume han posat a prova Rafa Leva. Amb l’entrada de Ferran i Kuku al minut 64, els quadribarrats han acorralat als locals a la seva àrea amb molt més ritme i intensitat.

Un fet que podria haver estat determinant ha sigut l’expulsió de Juanlu al 79, fet que ha deixat al Santboià amb deu homes sobre la gespa. Aquí ha sigut quan el l Sant Andreu ha tingut la seva oportunitat d’or per emportar-se el partit, però ni la millor centrada de Carlos ha aconseguit trobar rematador.

Quan tot apuntava que el duel acabaria en taules, ha arribat el miracle local a falta de dos minuts del xiulet final. Una distracció defensiva dels d’Azparrena en el temps afegit ha permés al Santboià obrir la llauna i emportar-se els tres punts per la seva particular salvació. De res ha servit que Òscar Muñoz s’hagi tret una bona rematada de la màniga en el darrer instant: el porter local ha evitat l’empat d’una forma colossal.

El pròxim diumenge 27 de gener el Narcís Sala rebrà al Reus Deportiu B, que no es troba en el seu millor moment com a conseqüència de la possible desaparició del club. De fet, molts jugadors del ‘B’ actualment ja es troben involucrats en el primer equip. El matx serà una nova oportunitat per recuperar la moral de cara a la recta final de temporada.

Fotografia | UE Sant Andreu

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt