El diari independent de Sant Andreu de Palomar

ENQUESTA: T’agrada com està quedant el carrer Gran?

Societat

Després els treballs de pacificació del primer tram del carrer Gran de Sant Andreu s’hagin enllestit, i abans que comencin les obres des de Sant Adrià fins a Joan Torras, els veïns ja podeu valorar els primers resultats:

 

T'agrada com està quedant el carrer Gran de Sant Andreu?

View Results

Loading ... Loading ...

Nota: Aquesta enquesta utilitza tecnologia per evitar els vots duplicats. Tot i això no és científica, ja que només queden reflectides les respostes dels lectors que decideixin expressar la seva opinió.

11 Comentaris

 1. De moment no m’agrada com que da el carrer Gran. L’amplada si, pel què fa al terra especialment no el trobo gens reeixit, amb la problemàtica que passi com a Passeig de Fabra i Puig que s’obrin les juntures entre rajoles i el subsegüent perill d’ensopegades. Suposo que hi posaran arbres que facin ombra, ja que si no és així, a ple migdia i endemés a l’estiu no s’hi podrà passar.

 2. Al carrer gran de sant andreu hi han fet un nyap,el terra es de color merda d’oca las rodades dels camions,las llantias d’oli dels vehicles de repartiment que deixen al terra,els camions de la brosa deixen un regerol de liquid que tenyeix el terra de negre,las bicis i els patinetes electrics que circulen sense control en contra direccio,i altres cosas.en fi UN NYAP

 3. No hi ha com tenir ganes de desprestigiar una obra per treure mèrit a l equip de govern.
  És una pena . Està bé fer crítiques per millorar, però ja queda clar q aquesta no és la intenció…

 4. M’agrada la sensació d’amplitud que dona. El terra rellisca quan està mullat i sempre es veu brut. Els topalls que han posat per que els cotxes no entren dins els forats dels arbres son inapropìats, ja han arrencat alguns i d’altres estan aixafats.

 5. El terra és millorable perquè queda brut. No he passat quan està mullat, però fa l’efecte que és relliscós amb l’humitat.
  Ara bé, comparat amb el què hi havia abans, és incomparablement millor. Ara la major part de l’espai és per a les persones i no un aparcament i un vial exclusius per vehicles com era abans.
  I com diu un altre comentari, que tot el Carrer Gran sigui per a vianants.

 6. Particularment m’agrada encara que entenc que hi han coses que es podien millorar.
  Per exemple els contanidors podien estar soterrats aprofitan que van obrir el carrer
  Els topalls a on aparquen en cotxes son de “aguanta mientras cobro”
  I potser faltin mes bancs
  I coincideixo en que el terra es veu brut

 7. El terrs queda fastigos. Els ferros negres un perill que van tindre que protegi per reis. I si no, al temps. La rotulacio nova no l’han acabat. Repeteixo, un gran perill.

 8. Ha quedat ample i s hi pot caminar amb tranquil litat. Hi passen pocs cotxes i el fet de poder ocupar tot l espai, trobo que dóna sensació de llibertat. M agrada força
  El terra és bonic però aquest color tant clar, amb els olis i les rodes, es veu brut
  Els ferros de protecció, perillosos
  Hi ficaria més bancs

 9. les aceres més amples, però, no és agradable passejar-s’hi. Pocs bans, el terra tacat ja desde els primers dies, fastigós! Les parts ajardinades de debó que no tenen perdó! Aquella sorra s´escampa per fora, les plantes molt lletges i mal distribuides, els ferros que envolten a alguns perillosos, lletjos i rovellats( expressament, suposo, però fa mal als ulls). Cal que s´hi passegin els que han fet el disseny i vegin amb la mà al cor les pífies…i poder-les refer!

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt