El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Sant Andreu donarà la benvinguda a la primavera amb una festa a Casernes

Societat

Un any més, Sant Andreu de Palomar celebrarà l’arribada de l’estació més florida de l’any amb la Festa de la Primavera. Un esdeveniment que es tornarà a celebrar al parc d’Antoni Santiburcio de les Casernes i que aplegarà, novament, centenars de veïns. De fet, l’agenda compta amb una vintena d’activitats, mostres i exhibicions concentrades entre les 10.30 hores i les 14 hores d’aquest dissabte 13 d’abril.

 

Al llarg de tot el matí hi haurà sobre l’escenari diverses actuacions dels establiments associats a Sant Andreu Comerç Nord, així com exhibicions de la resta d’entitats de la zona. En paral·lel, també hi haurà activitats per a tota la família, una xocolatada per a totes les persones assistents i, per qui vulgui acabar dinant, també s’oferirà un plat de mongetes de Lleó amb xoriço i got de vi, pinxo de botifarra, ‘pingarate’ d’herbes i licor amb pasta castellana.

La jornada també comptarà amb una master class de zumba i diferents tastets de ball en línia i de balls populars del Perú. En paral·lel, també hi haurà una actuació de sevillanes. A nivell d’activitats, les entitats organitzadores ja tenen gairebé enllestida una cercavila amb el grup de Dulzaina Sierte i un taller i una volada d’estels i jocs gegants.

La Festa de la Primavera comptarà amb xocolatada per a tothom // DISTRICTE DE SANT ANDREU

Entre les entitats organitzadores hi destaquen l’AVV Sant Andreu Nord – Tramuntana, el Casal De Gent Gran Mossèn Clapés, l’Hogar Centro Castellano y Leonés de Catalunya i Sant Andreu Nord Comerç, entre d’altres.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt