El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Mal inici d’any amb àrbitre protagonista

Esports

Inici d’any amb el peu esquerre. El primer partit de la UE Sant Andreu d’aquest 2019 no ha deixat bones sensacions en un equip que havia recuperat moral amb les dues darreres victòries. L’enfrontament amb l’AE Prat a la gespa del Sagnier ha acabat amb un contnudent 4 a 1 en contra, on el conjunt ha hagut de sumar un nou handicap ja recorrent: l’arbitratge.

 

Els primers minuts han estat pel Sant Andreu. Tocant la pilota amb calma esperant l’oportunitat per inaugurar el marcador, mentre que el Prat ha optat pel joc defensiu i contraatacar ràpidament. La primera l’ha tingut Josu amb un llançament de falta que ha sortit desviat. Al minut 17 ha arribat la primera aproximació dels locals amb un xut de Padilla des de fora l’àrea que Segovia ha rebutjat a córner. Cinc minuts més tard Felipe Sa ha protagonitzat una magnífica assistència a Carlos que hauria obert la llauna si Andrés no ho hagués evitat.

Els de Mikel Azparren ho han seguit intentant fins a trobar el seu merescut al minut 28. Josu ha picat perfectament un corner que Carroza ha rematat dins les xarxes. A partir d’aquest moment, el protagonista del partit ha estat el col·legiat Rubén Mancera. Felipe Sa ha caigut dins l’àrea rival i ha decidit no xiular penal. La cosa, però, no ha acabat aquí. Ni tan sols cinc minuts més tard ha xiulat un dubtós penal en contra del Sant Andreu que ha acabat amb l’expulsió de Juanma. Tot i la polèmica, Sant Segovia s’ha plantat sota pals i ha aturat el penal.

A la segona part els pratencs han canviat de xip i s’han bolcat a l’atac. Àlex Pla ha avisat dues vegades, tot i que sense perill. Si més no, al minut 53 el mateix jugador ha posat l’empat al marcador després que el seu xut rebotés en el cos de Jaume. Els andreuencs no ho han tingut gens fàcil per treure algun punt donada la seva situació d’inferioritat i així s’ha fet evident al llarg del segon període.

Just després de complir-se l’hora de partit, ha arribat la remuntada del Prat amb una rematada de Poves dins l’àrea. Mikel Azparren ha decidit anar per l’empat i ha estat a punt d’aconseguir-ho al minut 70, quan Víctor ha afusellat la porteria però ha reaccionat de manera providencial Andrés de nou. Tot i la valentia, en la jugada següent ha arribat el 3 a 1 després d’un contracop que ha acabat transformant Sergi Moreno. A cinc minuts del final el Sant Andreu ha tornat a encaixar el darrer gol, la sentència final.

Aquest diumenge 13 el Narcís Sala haurà d’animar als seus per tal de reconfortar la moral de l’equip i aixecar el cap davant aquest punt d’inflexió. Els quadribarrats s’enfrontaran al San Cristóbal. A data d’avui, tots dos equips estan empatats a 28 punts.

Fotografia | Imatge d’arxiu / Judit Andreu- UESA

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt