El missatge del Rei Melcior a totes les famílies de Sant Andreu

Cultura

Estimades nenes i estimats nens de Sant Andreu!!
Ja tornem a estar aquí!!!
I vosaltres també!!! Quina il·lusió més gran retrobar-vos a tots.
Estem molt i molt contents de ser aquí una altra vegada!
Heu crescut molt!! I segur que heu après moltes, moltes, moltes coses noves. Segur que sí.

Banner Ajuntament 300x250
 

A veure qui veiem des d’aquí dalt???… En Pol, la Martina, en Nil, en Dani, la Júlia, en Jan, el Mohamed, l’Oriol, en Pau, la Marina, l’Òscar, la Clàudia, el Diego, la Clara, el Guillem, la Núria, la Marta, el Leo, l’Ona, l’Iu, l’Andreu, la Rocio…

Que bé, que heu vingut tots, tots, tots, tots!!! Que contents que estem.
¿Però… Heu estat realment tan bons minyons i bones minyones com ens dieu a les cartes que ja hem rebut?
A l’Orient, d’on venim, se sent molt a parlar dels nens i nenes de Sant Andreu. Sembla que feu moltes coses bones, i us volem animar perquè continueu així. Ens han dit que feu els deures; que ajudeu a qui ho necessita, que sou nets i polits a casa i al carrer; que feu cas dels grans, que no us baralleu mai…

I per això us portem jocs divertits, imaginatius, sense violències ni actituds negatives cap a altres nens i nenes. Llibres, contes, joguines i moltes moltes coses que us ajudin a ser millors… ¿¿Oi que si, pares i mares??
Volem, sobretot, mantenir la il·lusió i continuar veient aquestes carones tan fantàstiques que feu quan ens veniu a rebre. Això no ha de canviar mai!!!
Ens agradaria també que la vostra immensa capacitat de somiar l’encomaneu a la gent gran. La il·lusió ha de fer que entre tots i totes aconseguim un món millor.

Nosaltres, malgrat ser màgics, també volem i esperem moltes coses, com ara veure que totes les famílies i amics compartiu l’alegria d’estar junts. I volem tenir un record entranyable per a les bones persones que avui no podran estar amb els seus fills celebrant aquestes festes.

Els Reis Mags volem que demaneu als vostres pares, mares, tiets, tietes, avis, àvies, oncles, padrins… que us ensenyin la importància de compartir les coses amb els altres, de ser tolerants amb els qui teniu al voltant, de conviure amb qui pensa diferent, de respectar les idees de tothom, de no utilitzar mai ni enlloc la violència contra ningú.

Una nena fa un petó al Rei Melcior / DGM

Però vosaltres nens i nenes també teniu feina: heu d’estudiar molt i esforçar-vos de valent perquè quan sigueu grans pugueu fer que el món rutlli millor. Sols així podrem viure en un món més just, més lliure, més bo i més solidari.
I ara, pujarem a les carrosses, que tenim molta feina:
Hem de portar a les vostres cases tots els regals que ens heu demanat!!

I vosaltres aneu a dormir aviat. Deixeu les sabates preparades i, si pot ser, alguna cosa dolça per picar o per beure mentre us visitem, que sempre ens ve de gust.
I nosaltres, amb la clau màgica que ens donarà la regidora, obrirem tots els panys de les vostres cases sense fer gens de soroll!!

I ja per acabar us enviem un petó mooooolt gran i fantàstic perquè mai mai mai ens oblideu, encara que us feu grans i perdeu una miqueta aquesta encantadora innocència que teniu ara.

Nens i nenes de Sant Andreu…
Esteu a punt per començar la Cavalcada???
Nens i nenes de Sant Andreu…
Fins l’any que ve!!!

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*