El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Victòria amb regust de torrons

Esports

Cap d’any amb bon sabor de boca. La UE Sant Andreu ha derrotat a la UE Figueres amb una victòria a domicili que el deixa a sis punts del playoff. El duel disputat al Vilatenim havia de ser un punt d’inflexió per aproximar-se als objectius de cara al 2019 i així ha sigut. Els andreuencs s’han imposat per 0 a 2 en un partit controlat en tot moment.

 

El matx ha començat de la millor manera possible pels quadribarrats. Josu ha picat una falta a l’interior de l’àrea i Dani Guerrero ha perforat la xarxa de la porteria rival amb una bona rematada de cap. A partir d’aquest moment, els locals han intentat reaccionar i el Sant Andreu ha reculat posicions, tot i que en un contracop Elhadji podria haver incrementat l’avantatge amb una vaselina que no ha trobat els tres pals.

Tot i les ocasions dels de Mikel Azparren, el Figueres també ha intentat treure petroli de les seves oportunitats. Ferrón ho ha intentat amb dos xuts llunyans posant a prova a Segovia. Després d’aquests avisos ha arribat l’ocasió més clara al minut 27, però entre la defensa i Segovia l’han sabut desbaratar en dos temps. A falta de cinc minuts per acabar el primer tram del partit, Josu ha posat la pilota al pit d’Elhadji, però la rematada posterior ha sortit per l’exterior de a la fusta.

La segona part no ha estat tan fluida, sinó més aviat travada. Només iniciar-se ho han intentat Elhadji i Dani Guerrero, tot i que sense trobar porteria. Al minut 61 Espuña ha respost amb una rematada que ha sortit per sobre el travesser. Exceptuant aquesta aproximació, els quadribarrats no han patit gaire per mantenir el resultat. Ferran l’ha tingut després que l’actiu Elhadji li deixés una pilota morta dins l’àrea, però el xut ha sortit per sobre la porteria d’Aroca.

La sentència definitiva no ha arribat fins a les acaballes del partit. Carlos ha entrat al terreny de joc i només 5 minuts més tard ha fet una magnífica jugada individual que ha acabat amb una passada de la mort. Ferran no ha perdonat.

Amb aquesta victòria la UE Sant Andreu ocupa l’onzena posició de la taula a només dues victòries del quart classificat que opta a les eliminatòries del playoff, el Reus Deportiu B. El pròxim partit serà al camp del AE Prat (0 a 0 a la primera volta), tercer classificat a la lliga. Serà un grandíssim partit i una bona prova per començar un 2019 amb tot per decidir.

Fotografia | JUDIT ANDREU – UESA

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt