El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Cremen la casa de l’assassí de Baró de Viver

Societat

Venjança. Aquest diumenge al matí un grup de veïns de Baró de Viver ha cremat la casa del presumpte assassí que aquest dissabte a les 22 hores de la nit va matar de cinc trets a un veí del barri. L’incendi s’ha dut a terme després d’una concentració de repulsa en què han participat 150 veïns i amics de la víctima. Segons publica El Periódico, la família del sospitós ha fugit del barri aquesta mateixa nit.

Banner Ajuntament 300x250
 

Tot apunta al fet que la família de l’homicida mantenia amenaçada a la comunitat de veïns. Un clima de por que aquest diumenge sembla haver arribat al seu final, després que els congregats s’hagin dirigit a la planta baixa de la família, hagin destrossat el seu interior i li hagin calat foc entre crits “d’assassins” i “justícia”.

Tot i que al principi els primers Mossos d’Esquadra que s’han desplaçat fins al punt només han rebut insults per no haver evitat la mort de l’home, més tard s’han presentat fins a la zona desenes d’antidisturbis i funcionaris del Cos de Bombers de Barcelona. A hores d’ara, encara no hi ha detinguts ni pels fets d’avui ni per l’homicidi produït dissabte a la nit al passeig de Santa Coloma.

Per últim, posar de relleu que una segona denúncia de la comunitat veïnal és la suposada inacció del cos policial. Tal com han confirmat familiars de la víctima, aquesta ja va rebre amenaces per part de la conflictiva família després d’haver sortit en defensa d’una dona aquella mateixa tarda de dissabte. Si bé després de l’incident els Mossos d’Esquadra es van dirigir a la casa del clan, allà van decidir no dur a terme cap detenció. Hores més tard, l’home perdria la vida quan sortia de comprar d’una botiga en rebre cinc trets, dos dels quals li van impactar al cap i al tronc.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt