El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Els Mossos investiguen una agressió sexual a El Corte Inglés

Societat

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per esclarir els fets que han succeït aquest divendres a les set de la tarda a El Corte Inglés de Can Dragó. Segons publica El Periódico, una menor de 13 anys va aparèixer inconscient, en estat greu, amb un fort cop al cap i semidespullada als lavabos de l’aparcament de l’edifici. Posteriorment, el cos policial va detenir un altre menor de 15 anys a qui s’investiga com a presumpte autor d’una agressió sexual.

 

No ha sigut fins aquest dissabte que la menor ha tornat a l’estat conscient a l’Hospital de la Vall d’Hebron. De fet, ha sigut al centre sanitari on ha declarat als mossos que la relació sexual hauria sigut consentida. Tot i això, els agents mantenen oberta la investigació, ja que encara no s’ha posat llum a com va succeir tot plegat. Mentre que una de les hipòtesis condueixen a què la menor es trobava inconscient degut a una important ingesta d’alcohol, des de la policia catalana tracten d’esbrinar com es van produir els cops que tenia al cap i al coll.

Tal com publica El Periódico, van ser els treballadors de El Corte Inglés els qui van avisar als Mossos d’Esquadra i al Servei d’Emergències Mèdiques (SEM). Un cop van arribar, els sanitaris van decidir traslladar de forma immediata a la menor al centre hospitalari per tractar-li els hematomes. En paral·lel, la policia va prendre declaració a l’altre menor que estava semiinconscient i que va reconèixer haver mantingut relacions sexuals amb la noia. Tot i que el va arrestar, fonts de la investigació gairebé descarten l’agressió sexual si els fets es van produir com va declarar la noia. La fiscalia de menors també està treballant en el cas.

Fotografia | GOOGLE MAPS

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt