El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Nova ensopegada al Narcís Sala

Esports

La UE Sant Andreu continua sense trobar la victòria en el campionat lliguer i encadena set partits sense sumar els tres punts. Aquest cop la derrota ha sigut davant de L’Hospitalet per 1 a 2 al Narcís Sala, equip que es troba en una zona noble de la taula situat en els playoffs. Un matx on l’expulsió de Segovia ha sigut determinant, ja que els andreuencs han arribat a jugar 70 minuts amb 10 jugadors.

Banner Ajuntament 300x250
 

La primera part no ha tingut un dominador clar i les ocasions han estat repartides pels dos equips. La primera l’ha tingut l’equip visitant, després que Salinas fes una bona assistència a Ton, que l’ha deixat pràcticament sol davant Segovia, però aquest ha refusat la pilota amb el peu.

Tot i la seva gran actuació, al 22 de partit s’hi ha produït l’acció clau que ha marcat la resta de l’enfrontament. Segovia ha vist la targeta vermella després de provocar un penal que ha acabat transformant Rodri. En paral·lel, Carlos ha sigut el sacrificat de Mikel Azparren, qui ha fet sortir a Iván Fuentes per cobrir la porteria.

Els quadribarrats no s’han arronsat i han gaudit d’oportunitats per equilibrar el matx en els següents minuts. Poc abans de la mitja part, Josu ha estavellat la pilota a la fusta amb Aliaga ja derrotat. En canvi, cinc minuts més tard sí que ha intervingut per blocar un xut de Felipe i anar-se’n al descans amb la victòria a la butxaca.

En el segon període Josu ha continuat sent l’home que ha generat més perill i que ha dominat el joc possessiu a la sala de màquines. Primer ho ha intentat amb una rematada a la qual ha respost perfectament el porter visitant. De fet, el guió del partit ha canviat i els andreuencs han passat a dominar el joc, mentre que L’Hospitalet s’ha quedat tancat esperant la seva oportunitat al contracop.

Què ha suposat aquest joc ofensiu? Que els andreuencs disposessin d’una jugada de corner que ha hagut de salvar Víctor amb una gran estirada. A la següent jugada, Juanan ho ha tornat a intentar mitjançant un xut massa creuat dins l’àrea. De fet, la UE Sant Andreu ha fet un gran partit, tot i estar amb un home menys i ha insistit fins al final. Al 72′ Llamas s’ha tret de la màniga una magnífica assistència de cullera que Jaume no ha sabut rematar entre els tres pals. Ferran també ha tingut la seva, amb un xut pel primer pal que ha tornat a aturar Aliaga, el millor de l’equip visitant.

A falta d’un quart d’hora per acabar el duel, ha entrat Kuku substituint a Llamas, un canvi totalment ofensiu amb l’objectiu de remuntar el partit. En aquest sentit, el davanter no ha trigat ni un minut en trobar porteria i posar l’1 a 1 al marcador. Després d’una bona rematada de Ferran, el porter no ha pogut blocar la pilota i Kuku ha aprofitat el refús per perforar les xarxes.

A partir d’aquí, L’Hospitalet ha reaccionat a temps i després d’avisar amb una doble ocasió de Javi Lara que ha xutat al travesser i Salinas per sobre la porteria, ha arribat el gol de la victòria. El mateix Javi ha transformat una rematada després d’un centre des de dins l’àrea. En el temps afegit el Sant Andreu ho ha intentat tirant d’èpica amb una falta indirecta de Josu que ha tornat a aturar Aliaga i un xut de Noguera que ha sortit desviat.

Davant aquesta situació delicada, és important que aquest cap de setmana s’aconsegueixi sumar els tres punts davant un Martinenc, equip que no es troba en el seu millor moment. Encara queda temps de reacció.

Fotografia | UE Sant Andreu

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt