El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El Govern de Sant Andreu ha reculat en les seves intencions / XAVI VILLAR

La fira d’atraccions tornarà a Sant Andreu

Societat

Després d’estar ubicada el darrer any al Bon Pastor, la fira de la Festa Major tornarà a Sant Andreu de Palomar. Segons ha pogut saber L’Exprés de Sant Andreu a escassos dies que els firaires comencin a muntar-la, enguany la fira s’ubicarà als Jardins d’Elisa Garcia (situats a la dreta de la parròquia de Sant Andreu de Palomar), s’allargarà pel carrer del Segre i tornarà a tenir alguna atracció a la plaça de Can Fabra.

 

Si bé fa mesos que la nova ubicació de la fira es negocia des del Districte de Sant Andreu i la Comissió de Festes de Sant Andreu de Palomar, finalment s’ha decidit tornar a situar la zona recreativa al rovell de l’ou de les festes. En aquest sentit, segons ha pogut saber aquest mitjà de comunicació una alternativa que es va posar sobre la taula va ser la d’instal·lar-la al nou parc d’Antoni Santiburcio i els seus entorns per tal de començar a dinamitzar aquest àmbit. Finalment, però, la idea ha sigut descartada.

La decisió d’ubicar les atraccions, tómboles i punts d’alimentació en aquest tram del carrer del Segre s’ha vist envoltada de tota una sèrie de condicionats. Al cap i a la fi, a dia d’avui Sant Andreu viu submergit en un elevat volum d’obres que van des de l’ocupació del carrer de Sant Adrià per la carpa provisional del Mercat, fins a les obres del carrer Gran, passant pel final de la rehabilitació de l’edifici de la Fabra i Coats que ha d’acollir l’Institut Martí Pous (actualment en barracons).

La fira / XAVI VILLAR
El carroussel serà una de les clàssiques atraccions que tornarà enguany a Sant Andreu / XAVI VILLAR

Per últim, assenyalar que un altre dels esdeveniments festius que tornarà al territori serà la Festa Major Reivindicativa, després d’haver-se vist traslladada en el darrer any al Parc de la Maquinista. En aquest sentit, els concerts de referència de rock i punk es tornaran a celebrar als Jardinets de Can Fabra (darrere de la Biblioteca Ignasi Iglésias).

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt