Final vertiginós a pilota parada

Esports

Dos gols a les acaballes del partit han donat la victòria a la UE Sant Andreu davant la UE Sants, després de mig segle sense enfrontar-se entre ells. En aquest derbi històric, la pluja ha fet que el físic i les jugades aèries prenguin un gran protagonisme, ja que el terreny de joc no ha ofert les seves millors condicions. A més, la pluja també s’ha reflectit en una grada pràcticament buida (menys al Gol Nord, on l’esquadró dels Desperdicis s’ha mostrat incansable).

Banner Ajuntament 300x250
 

La primera part no ha tingut un clar dominador i bona part del joc ha transcorregut al mig del camp. De fet, el gran nombre de faltes ha provocat que no hi hagués gaires ocasions per part de cap equip. Només al minut 16 una centrada des del lateral esquerre de David López s’ha acabat estavellant-se al travesser. Quatre minuts més tard, l’àrbitre Jonathan Miguel Teruel ha decidit no veure un penal sobre Guerrero, fet que ha evitat que els quadribarrats es poguessin posar per davant del marcador. En canvi, la U.E Sants tan sols s’ha acostat a la porteria local amb dos xuts llunyans sense gaire perill.

Ja en el segon període, les ocasions no s’han fet esperar. En el 54′ el davanter visitant Sergio Navarro ha tingut una gran oportunitat, però la seva rematada ha acabat marxant per sobre la porteria de Segovia. Lluny d’espantar als locals, l’oportunitat rival ha despertat l’olfacte ofensiu dels andreuencs i al 60′ ha arribat la primera resposta. David López ha estat a punt d’obrir la llauna amb un xut escurat que en última instància el meta Yamandú ha acabat desviant.

A partir d’aquest moment el Sant Andreu s’ha bolcat contra la porteria contrària i el col·legiat ha amonestat a quatre jugadors del Sants. A més, l’entrada de Kuku ha aportat a l’equip un nou aire ofensiu a menys de vint minuts pel final, fet que ha obtingut el seu premi en el 88′.

A la sortida d’un córner i amb una rematada de cap extraordinària, Jaume ha posat l’1-0 en el marcador del Narcís Sala. Minuts més tard, però, tot podria haver canviat. Una rematada de taló dins l’àrea petita del davanter del Sants, Mario, ha sortit fregant el pal i ha estat a punt d’empatar el partit en el temps afegit. Si més no, l’estocada definitiva ha arribat en el 94′, quan Ton Alcover ha transformat una falta llunyana en gol.

Ara, el resultat del derbi deixa unes bones expectatives als qua dribarrats de cara a l’enfrontament històric de dimarts dia 31 d’octubre a les 21:30 hores contra l’Atlético de Madrid. Sumats els tres punts a la lliga, cal assaltar la Copa.

Fotografia | UESA

1 Comentari

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*