El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Perruqueria Forat Sense Fons

Ja tenim el guanyador de les entrades de Forat Sense Fons

Cultura

Després que el passat divendres 4 dde maiges posés en marxa el sorteig de l’entrada doble per anar a veure el nou espectacle de Forat Sense Fons, ‘Pels pèls’, aquest dilluns L’Exprés de Sant Andreu té el plaer d’anunciar el guanyador: Alicia Luengo. Què ha hagut de fer? Fer un senzill ‘m’agrada‘ a la nostra pàgina de Facebook i compartir la publicació del sorteig al seu mur.

 

Ara l’afortunada podrà anar a veure absolutament de franc i amb qui desitgi la darrera producció de Forat Sense Fons, la qual es representarà a l’Ateneu Obrer de Sant Andreu el proper cap de setmana; a escollir entre dissabte 12 de maig, a les 21.30 hores, o bé diumenge 13 de maig, a les 18.30hores.

Tot plegat, per gaudir d’un espectacle imprescindible de l’escena interpretativa de Sant Andreu. Què es trobarà l’espectador? Una perruqueria, sis protagonistes, un assassinat i relat en el qual també en serà protagonista. Pels pèls‘ és la història d’un misteri en el qual dos policies hauran de resoldre amb la inestimable ajuda dels espectadors de la sala. El perruquer, la seva ajudant i els quatre clients seran testimonis (o culpables) d’un crim que desencadenarà una comèdia trepidant i plena de sorpreses. Aquesta vegada, seure a la butaca voldrà dir buscar l’autor d’un assassinat.

Fotografia | Sarah Miller

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt