El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Cartell promocional de 'T'odio, amor meu' / LA LÍRICA DE SANT ANDREU

Ja tenim el guanyador de les dues entrades pel musical de La Lírica

Cultura

Després que el passat dissabte 28 d’abril es posés en marxa el sorteig de l’entrada doble per anar a veure el nou musical de La Lírica de Sant Andreu, ‘T’odio amor meu’, aquest divendres L’Exprés de Sant Andreu té el plaer d’anunciar el guanyador: Jordi Corts Contín. Què ha hagut de fer? Fer un senzill ‘m’agrada‘ a la nostra pàgina de Facebook i compartir la publicació del sorteig al seu mur.

 

Ara l’afortunat podrà anar a veure absolutament de franc i amb qui desitgi la darrera producció de La Lírica de Sant Andreu, la qual es representarà al Casal Catòlic demà dissabte 5 de maig a les 21 hores i diumenge 6 de maig a les 19 hores.

Cal destacar que el nou espectacle de l’entitat andreuenca reflecteix d’una manera còmica i satírica les relacions humanes des del punt de vista femení, a través d’escenes dels relats de Dorothy Parker i les cançons de Cole Porter. El guió és obra de Joan Lluís Bozzo, Anna Rosa Cisquella i Miquel Periel, i la música té arranjaments de Joan Vives Sanfeliu. De fet, la peça es va estrenar el 10 de gener de 1995 al Teatre Victòria de Barcelona sota la direcció del mateix Bozzo.

Tal com explica el mateix director de Dagoll Dagom: “aquest és un espectacle de dones; no és un espectacle sobre dones, ni contra elles ni al seu favor. Simplement és una mirada divertida des de la part femenina del món, allí on el sexe i els sentiments s´ajunten, es barregen i es confonen; des de la dona que hi ha en tots nosaltres. Absolutament en tots”.

Fotografia | Cartell promocional de ‘T’odio, amor meu’ / LA LÍRICA DE SANT ANDREU

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt