El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La Lírica tornarà a revolucionar el Casal Catòlic amb Els Miserables

Cultura

Vuit anys després de l’èxit absolut d’Els Miserables de La Lírica de Sant Andreu, la companyia local ha decidit tornar a programar el musical per definició. Tot just d’aquí a un mes, sobre l’escenari del Casal Catòlic es tornarà a aixecar una barricada que encendrà les passions més revolucionaries i emocionals d’uns assistents que prometen tornar a omplir la sala. D’entrada, La Lírica ha programat nou sessions que coincidiran amb la prèvia i el transcurs de la Festa Major: des del 17 de novembre fins al 3 de desembre.

 

L’espectacle musical en català està basat en l’obra prodigi de Víctor Hugo. Una exhibició de trames entrellaçades sobre l’estat revolucionari de la França de la primera meitat del segle XIX, en què Jean Valjean (Tito Calvo) tractarà de refer la seva vida i d’ajudar a la Fantine (Irina Blavia) i a la seva filla Cosette (Júlia Renau), malgrat la persecució asfixiant a la qual el sotmetrà l’inspector Javert (Marc Calvo).

La funció que prepara La Lírica s’allargarà durant 180 minuts (amb entreacte) sota la direcció de Marc Calvo i Tito Calvo. Més enllà de comptar amb música en directe, per primera vegada la companyia ho farà de la mà de l’EMMSAmble. Aquesta banda dirigida per Edurne Vila es tracta d’un grup instrumental format per 17 joves músics, alumnat tot ell de l’Escola Municipal de Música de Sant Andreu, que s’ha constituït precisament per posar la música en directe a aquesta nova producció local.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt