El diari independent de Sant Andreu de Palomar

jessica-vall-salt-trampoli-editada-david-garcia-mateu

El Club Natació Sant Andreu, l’entitat més subvencionada

Economia

El Club Natació Sant Andreu (CNSA) ha sigut l’entitat del Districte més subvencionada aquest 2017 per l’Ajuntament de Barcelona. A aquesta conclusió s’arriba després d’analitzar el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona del passat 10 de juliol, en el qual s’especifiquen les quantitats de diners públics que el consistori ha decidit adjudicar o denegar a les associacions i organitzacions de la ciutat.

 

Segons es desprèn del document, el CNSA és l’entitat andreuenca que més diners públics ha ingressat en el present curs. En total, l’Ajuntament ha injectat 70.000 euros a l’entitat esportiva per la celebració del 38è Trofeu Internacional de Barcelona. Un esdeveniment d’elit en el que van competir 500 nedadors i nedadores d’arreu del món, dies abans del Campionat del Món que es va celebrar a Budapest.

Per tal de coordinar i dinamitzar l’acte, l’Institut de Barcelona Esports (organisme depenent de l’Ajuntament), va donar el vistiplau a l’ingrés d’aquesta quantitat a les arques del club. Una xifra que representa la meitat de diners públics que han rebut les entitats andreuenques aquest 2017. O dit d’una altra manera, el Districte de Sant Andreu ha destinat 140.000 euros a les 90 entitats restants que se’ls ha concedit algun tipus d’ajut, mentre que l’Institut d’Esports ha atorgat 70.000 euros directament al CNSA.

Si bé enguany la subvenció al CNSA ha sigut la més elevada (de llarg), cal destacar que en el 2016 el club ja va ingressar encara més diners públics. En aquest cas, l’Ajuntament els va concedir 2.000 euros pel desenvolupament de l’esport femení en l’àmbit estatal; 1.350 euros per organitzar la Cursa Popular de Sant Andreu de Festa Major; i 16.414 euros per dur a terme la campanya de natació ‘Ja Nedo‘.

Fotografia | La nedadora Jessica Vall és una de les esportites d’elit del CNSA / DGM

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Economia

Vés a dalt