El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Els pits de la geganta de Sant Andreu / CFSS

TMB censura els pits de la geganta de Sant Andreu

Societat

L’empresa pública Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha censurat els pits de la coloma, un dels gegants insignes de Sant Andreu de Palomar. La imatge correspon a un anunci del ramal de la secció virtual JoTMBé, la qual s’encarrega de promocionar diferents esdeveniments culturals de la ciutat i de la seva metròpoli.

 

En aquest cas, des de JoTMBé han volgut promocionar la Festa Major de Sant Andreu de Palomar, però d’una forma molt puritana, ja que han tapat els sinus de la figura femenina amb una sèrie de focs artificials que no apareixen a la imatge original, corresponent al cartell de Festa Major que ha dissenyat Marc Viamonte.

Captura de la imatge on s'han superposat focs artificals als pits de la geganta / ARXIU
Captura de la imatge on s’han superposat focs artificals als pits de la geganta / ARXIU

Si bé L’Exprés de Sant Andreu s’ha posat en contacte amb TMB per tal d’oferir la seva versió, l’empresa pública encara no ha contestat al requeriment d’aquest mitjà de comunicació.

En aquest sentit, cal recordar que la coloma ja va protagonitzar una altra polèmica aquest estiu, quan en una sortida al poble navarrès de Sarriguren la formació política conservadora Unió del Poble Navarrés (UPN) va denunciar “l’ofensa” que representava pels veïns i veïnes l’exhibició dels pits de la geganta. Si més no, l’Ajuntament del municipi ja va disculpar-se oficialment a través d’aquest mateix mitjà amb la Germandat de Trabucaires, Geganters i Grallers de Sant Andreu per l’actitud de la formació de l’oposició i va deixar la porta oberta de la localitat a la colla andreuenca.

Tags:

1 Comentari

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt