El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Elisardo Ginza desaparegut

L’andreuenc desaparegut apareix a les vies del tren de Montcada

Societat

Tot ha sigut un ensurt. 48 hores després d’haver desaparegut, l’Elisardo Ginzo va ser trobat ahir al vespre a les vies del tren de Montcada sa i estalvi. Tal com han explicat els familiars a aquest mitjà de comunicació, algú des d’un tren el va veure que estava “a una cuneta de les vies” i va donar l’avís als cossos policials.

 

Un cop els agents de seguretat el van localitzar, inmediatament van observar que es tractava d’una persona amb evidents signes de desorientació i no van trigar en trucar una ambulància. En arribar aquesta, l’Elisardo va ser traslladat a l’Hospital de la Vall d’Hebron amb una lleugera deshidratació, on continúa ingressat. “Més aviat està espantat”, expliquen des del seu entorn.

L’home de 78 anys va desaparèixer dijous passat a la tarda. Tal com van explicar els seus companys del Casal d’avis Bascònia, entre les 17 i les 18 hores encara estava a les instal·lacions. Però, en tornar cap a casa, sembla que es va desorientar com a conseqüència dels seus principis d’alzheimer. Després, totes les alarmes es van encendre en el seu entorn familiar, quan en caure la nit no va aparèixer per casa de la seva filla, amb qui viu.

“Afortunadament”, expliquen des del seu entorn, l’Elisardo ja torna a estar amb els seus. La seva recerca finalment ha acabat implicant a centenars de persones que van compartir la seva fotografia i les notícies que parlaven de la seva desaparició per les xarxes socials.

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt