El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Troben sense vida un jove desaparegut de 22 anys

Societat

José Antonio Ramírez García, veí de Sant Andreu de Palomar i desaparegut a Barcelona durant pràcticament un mes, ha sigut trobat sense vida. L’entorn del jove de 22 anys va perdre la seva pista el passat 31 de gener i no ha sigut fins aquest divendres que s’ha fet pública la localització del seu cos, tal com ha confirmat l’associació SOS Desaparecidos.

 

Escolaritzat al CEIP Sant Pere Nolasc i a l’INS Doctor Puigvert, el jove va desaparèixer amb un altre amic, Adrián Tarraga, de 21 anys. Un segon jove del qual encara no se sap res i que les entitats de rastreig confien poder-lo trobar viu ben aviat. Les pistes que fins ara s’han arreplegat, però, semblen contradictòries, motiu pel qual demanen màxima col·laboració ciutadana.

Fotografia | SOS Desaparecidos

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt