El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Troben sense vida l’home desaparegut a Sant Andreu

Societat

Els Mossos d’Esquadra han comunicat aquest dimarts la troballa del cos sense vida d’Agustín, un home de 62 anys que portava desaparegut a Barcelona des de feia sis dies. De fet, l’última vegada que se’l va veure amb vida va ser divendres 24 de febrer al Districte de Sant Andreu. Aleshores, el cos policial va informar la ciutadania que podia estar desorientat i que vestia “una camisa clara, una parca de color verd, texans i sabates de vestir de color carabassa”.

 

Malgrat els esforços de trobar-lo amb vida, finalment l’alerta ciutadania i les peticions de posar-se en contacte amb el 112 en cas de veure’l passejant han resultat estèrils.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt