El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El parc de les Casernes creixerà i comptarà amb un nou carrer intern

Societat

Amb la voluntat d’acabar de recosir el carrer Gran de Sant Andreu amb el passeig de Torras i Bages, l’Ajuntament de Barcelona ha comunicat la reurbanització d’un nou vial entre tots dos carrers, al parc d’Antoni Santiburcio. Aquest carrer, de 12,5 metres d’amplada, totalment peatonal i que rebrà el mateix nom de l’exregidor socialista del districte, anirà des del lateral del nou bloc de pisos per a gent gran i la comissaria dels Mossos d’Esquadra fins a la benzinera. A més, l’obra també suposarà l’enjardinament de la zona del parc que hi ha a la cantonada del carrer Gran de Sant Andreu amb el passeig de Santa Coloma.

 

Aquest nou carrer donarà continuïtat a la rambla de Marta Mata, carrer que des de fa gairebé dos anys forma part de la zona verda del sector mar de les Casernes i escurça les distàncies amb el CAP Casernes. En total està previst invertir 1,2 milions d’euros en aquesta reurbanització i s’espera que l’espai es pugui obrir al públic abans d’acabar l’estiu.

Per últim, destacar que la urbanització d’aquest sector de Sant Andreu acumula més d’una dècada de retards. De fet, no ha sigut fins a la injecció econòmica de l’Ajuntament (50 milions d’euros en els darrers vuit anys)  que les Casernes no han començat a agafar una nova cara. Entre d’altres, s’ha impulsat la zona verda i de jocs infantils del parc d’Antoni Santiburcio, la rambla de Marta Mata darrere del CAP i la construcció de l’Espai Jove Jaume Oller (encara en obres). En canvi, altres projectes, com l’escola bressol municipal o el poliesportiu, encara resten pendents d’executar-se.

Fotografia | Ajuntament de Barcelona

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt