El diari independent de Sant Andreu de Palomar

correfoc-editada-david-garcia-mateu

Els Tres Tombs Infernals seran al més pur estil Broadway

Cultura

Música, dansa, teatre i foc. Sobretot foc. Els Tres Tombs Infernals de la Satànica de Sant Andreu estan d’aniversari i ho celebren amb un musical. 25 anys no és una xifra qualsevol, i per això han volgut canviar el format habitual de cada any i afegir-hi música. Ja ho diuen que qui canta els seus mals espanta… potser aquesta dita fa referència a Sant Antoni intentant evitar les temptacions del diable?

Banner Ajuntament 300x250
 

Un total de vuitanta participants i tots amb tasques ben diferents. Tothom ha sigut benvingut a col•laborar en aquesta producció; l’equip el formen actors, ballarins, regidors, encarregats de vestuari, pirotècnics… Només es posava una condició: les ganes de participar. Sense límit d’edat: grans i petits.

L’espectacle durarà una hora, i el cap de colla, l’Adrià Esteve, no ha volgut avançar gaires detalls: “La trama de l’espectacle és una sorpresa, volem mantenir-ho així fins al moment de l’estrena. Només puc dir que tracta temes de molta actualitat tan a Catalunya com a Espanya”, assegura.

Els assajos van començar al mes de setembre, i han comptat amb ajuda i assessorament professional. Fins i tot al musical participen un grup de ballarins de l’Institut del Teatre, que es va interessar en formar part del projecte. Tot i que l’estrena ja s’apropa, l’Esteve i els seus companys de colla ja comencen a pensar en el futur: “Tenim idees per l’espectacle de l’any vinent però només són propostes, tot i això ara toca concentrar-se en el show de dissabte”.

El ventall de cançons i melodies brillarà per la seva amplitud. Cada personatge anirà associat a un estil, i la traca final clourà amb el piromusical, amb la ja tradicional simbiosi de llum, foc i notes retombant a la façana de la biblioteca de Can Fabra. La cita és a les 20:30 hores a la Plaça de Can Fabra.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt