El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Tres instituts andreuencs se sumen al programa EN RES¡DÈNCIA

Societat

La 15a edició del programa EN RESiDÈNCiA. Artistes als instituts de Barcelona comptarà un curs més amb la participació de tres instituts de Sant Andreu de Palomar. Aquests seran l’Institut La Sagrera Sant Andreu, l’INS Doctor Puigvert i l’INS Martí Pous. “Aquest projecte no vol donar només una dimensió cultural al treball que fan aquests nois i noies, sinó dinamitzar d’alguna forma tot el centre: acaba tenint impacte sobre el conjunt de l’institut”, ha detallat el regidor de Cultura de l’Ajuntament, Xavier Marcé.

 

EN RESiDÈNCiA és un programa que introdueix processos de creació artística als centres educatius. Al llarg de tot un curs els artistes escollits desenvoluparan un procés de creació conjuntament amb l’alumnat i els docents. En el cas d’aquesta edició, l’artista Tatiana Donoso acompanyarà a un grup d’alumnes de 4t d’ESO de l’Institut La Sagrera Sant Andreu; la Valentina Gaia Lops i l’Ida Barbati se sumaran a un grup de 1r d’ESO de l’Institut Doctor Puigvert i la companyia PSIRC de Wanja Kahlert i Anna Pascual s’implicarà en un grup de 3r d’ESO de l’Institut Martí Pous.

La presentació de la nova edició del programa artístic-educatiu s’ha celebrat a la Fàbrica de Creació de la Fabra i Coats, la qual ha comptat amb la taula rodona ‘Jo també he estat aquí III. Ressonàncies’. Un espai de diàleg que ha comptat amb la intervenció de quatre artistes que ja han participat en edicions anteriors del programa: Dòmenec, Rodrigo Laviña, Martina Rogers i Xesca Salvà.

Fotografia | Projecte d’EN Res¡dència de l’edició anterior amb els alumnes de l’INS Doctor Puigvert

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt