El diari independent de Sant Andreu de Palomar

L’Ateneu l’Harmonia denuncia un acte vandàlic a les seves instal·lacions

Societat

Una pantalla de televisió destrossada, una taula trencada, una paret esmicolada i tot ple de pols blanca d’un extintor buidat. Aquest és rastre de l’acte vandàlic que ha patit l’Ateneu l’Harmonia la matinada del 28 de desembre. Unes destrosses que haurien comès una o diverses persones anònimes a cops i que han malmès tant les instal·lacions, com el material electrònic de l’equipament. “Fets com els que van passar ahir a la nit ens rebel·len i fan mal”, han admès a Twitter els responsables de l’Harmonia.

 

Tal com han explicat, els fets han succeït precisament quan l’Ateneu ha decidit baixar el ritme pel fet de ser Nadal i, a la vegada, aprofitar per començar a preparar el següent trimestre. El que no esperaven, però, és que aquesta baixada de revolucions arribés acompanyada d’un atac d’aquestes característiques. “Més enllà dels danys materials, aquests fets han afectat directament a les persones que treballen a l’Ateneu”, han emfatitzat en relació amb aspectes com la neteja o la gestió del tancament.

Des de l’equipament ubicat a la Fabra i Coats han recordat que són “un espai obert a tota la comunitat basat en la confiança i en la corresponsabilitat”, motiu pel qual, fets d’aquestes característiques i els seus autors “no hi tenen cabuda”.

Rastre de l’atac a l’equipament // ateneu harmonia

L’Harmonia ja ha rebut el suport de diversos equipaments veïns, com la Biblioteca Ignasi Iglésias – Can Fabra, la Nau Bòstik o el SAT!, així com entitats com l’AVV de Sant Andreu de Palomar, la XES Sant Andreu, la Germandat Andreuenca o el regidor de Barcelona en Comú, Marc Serra. Qui també s’ha solidaritzat amb l’Ateneu és l’INS Doctor Puigvert, centre educatiu que també ha patit dos robatoris en l’últim mes segons ha denunciat a Twitter.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt