El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Sense trens dissabte a l’estació de Sant Andreu Comtal

Societat

Primeres afectacions importants pel trasllat de les vies per l’interior de la nova estació de Sant Andreu Comtal. A partir de les 0.30 hores d’aquest dissabte 11 de juny la circulació ferroviària quedarà interrompuda entre les estacions de Montcada i Reixac i el Clot-Aragó i no es reprendrà fins a les 5 hores de diumenge. Val a dir, però, que al llarg de tot diumenge i fins a les 5 hores de dilluns, els trens només circularan per via única.

 

Per poder seguir el trajecte entre Montcada i Reixac i el Clot – Aragó, Rodalies fa tota una sèrie de recomanacions als usuaris de l’R2. Per una banda, com que els trens finalitzaran el recorregut a Montcada i Reixac, es recomana caminar fins a l’estació Montcada i Reixac – Manresa (un trajecte de cinc minuts a peu). Des d’allà es podrà continuar el recorregut amb les línies R4, R7 o R12. Pel que fa als trens amb origen o destinació a l’Aeroport, aquests tindran com a principi i final l’Estació de França.

En el cas de l’R11 (regionals), els trens també arribaran només fins a Montcada i Reixac. Com en el cas de l’R2, la solució plantejada serà la mateixa: anar a peu fins a l’altra estació i continuar el desplaçament amb les línies R4, R7 i R12. Rodalies, però, destaca que diumenge hi haurà el servei habitual de Barcelona a Portbou.

Si bé aquest és el primer cap de setmana amb afectacions en aquesta línia de Rodalies, cal tenir en compte que ja hi ha programat un tall de major durada. Ambdues línies deixaran de prestar servei entre Sant Andreu Comtal i el Clot – Aragó durant tres mesos (a partir de la darrera setmana d’agost).

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt