El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Escola de La Maquinista / DGM

L’AFA de l’Institut La Sagrera Sant Andreu denuncia manca d’ordinadors

Societat

Educació oblida fer els deures a l’Institut La Sagrera Sant Andreu. Tal com ha denunciat l’AFA del centre educatiu, els alumnes de 3r d’ESO porten tot el curs a l’espera de rebre la dotació informàtica prevista. De fet, segons l’organització de famílies, la direcció del centre ja els ha comunicat en el darrer Consell Escolar que els 90 alumnes tampoc la rebran al llarg d’aquestes darreres setmanes de curs.

Banner Ajuntament 300x250
 

“Creiem que aquesta situació representa un greuge comparatiu amb la resta d’alumnat de quasi la totalitat d’instituts de la ciutat de Barcelona, on ens consta que sí que han gaudit d’aquesta dotació d’equipament informàtic”, denuncia l’AFA. En aquest sentit, les famílies agraeixen “l’esforç” que ha fet l’equip docent perquè l’alumnat no es veiés perjudicat en el seu procés d’ensenyament i aprenentatge. Tanmateix, conclouen que els 25 ordinadors que tenien disponibles no han sigut pas suficients per cobrir les necessitats dels 270 estudiants.

“És de preveure que, si no es fa res abans d’acabar el curs, aquesta situació es farà més insostenible, perquè el curs vinent ja no faltaran 90 ordinadors, sinó 180 per al conjunt d’alumnes de 3r i 4t de l’ESO”, avança l’AFA. Un equipament que esperen que estigui al centre educatiu abans del 7 de setembre per tal que els adolescents “puguin gaudir d’una escolaritat en igualtat d’oportunitats”.

Per últim, cal tenir en compte que les tres línies de l’Institut Sagrera-Sant Andreu han nascut i mantenen el seu projecte educatiu entre barracons, a l’espera que les administracions arribin a un acord per iniciar la construcció de l’edifici definitiu al triangle ferroviari. De fet, aquest passat mes de febrer l’AFA del centre de secundària ja va emetre un primer comunicat envers la preocupació per la manca de mòduls de cara al curs vinent.

1 Comentari

  1. L’Institut Vapor del Fil està igual, Sagrara Sant Andreu no son els únics… pero pel nostre Institut la lluita consisteix en tenir un espai digne i d’acord al projecte educatiu. Estem confinats en uns barracons de mes de 15 anys que Sagrera Sant Andreu va deixar per petits… es una vergonya

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt