El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Detingut un jove de 19 anys per l’homicidi durant la Festa Major

Societat

La Divisió d’Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra ha detingut a un jove de 19 anys com a principal responsable de la mort per arma blanca a un altre jove de 20 anys la matinada del 28 de novembre. Els fets, que van tenir lloc a la plaça de Can Fabra, es van produir enmig d’una baralla multitudinària mentre centenars de joves celebraven un botellot irregular durant la nit de Festa Major.

 

Si bé els agressors van poder fugir de la plaça de Can Fabra abans que arribessin els cossos d’emergències, els Mossos d’Esquadra finalment han identificat i detingut al presumpte responsable de la mort violenta del jove a l’Hospitalet de Llobregat. De fet, el cos policial no descarta noves detencions, ja que la investigació continua oberta i sota secret d’actuacions.

En aquest sentit, recordar que 15 dies després de la tràgica agressió, família i amics de la víctima es van concentrar a la plaça de Can Fabra per exigir justícia, col·laboració ciutadana per trobar a tots els implicats i una major celeritat en les investigacions. Cal recordar que aquest va ser l’únic acte de rebuig que es va celebrar públicament a Sant Andreu des d’aquella nit de Festa Major.

La tràgica baralla

Segons van revelar les imatges captades per molts joves amb els seus telèfons mòbils, els incidents van començar a l’escala de la biblioteca, on un nombrós grup de joves va començar a colpejar a la víctima amb cops de puny i fins i tot una vara metàl·lica. Posteriorment, el jove va aconseguir desempallegar-se dels qui el rodejaven, però la seva fugida cap a dins de l’aigua de la font no va evitar que continués rebent cops.

Segons més tard va caure estès a terra a conseqüència de la ferida al pit provocada per l’arma blanca que algú li va clavar. Les cures que li van practicar primer els agents de l’ARRO dels Mossos d’Esquadra i després pels equips sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) no van servir perquè sortís amb vida de l’hospital on se’l va ingressar. Les despulles del jove finalment van ser enterrades al Marroc, on el van acomiadar els seus familiars.

Fotografia | Mossos d’Esquadra

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt