El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Restablerta la circulació de metro entre La Sagrera i Torras i Bages

Societat

La Línia 1 de metro ha quedat interrompuda aquest dilluns durant més d’una hora i des de les 17.29 hores per “causes alienes al servei”,  segons han explicat fonts de TMB a aquest mitjà de comunicació. Minuts després, la línia ha passat a funcionar entre Hospital de Bellvitge i La Sagrera i entre Torras i Bages i Fondo, de manera que ha quedat sense servei el tram entre La Sagrera i Torras i Bages.

Banner Ajuntament 300x250
 

Per tal de permetre la mobilitat de les persones afectades, la companyia de transports ha posat en marxa un servei especial d’autobús entre La Sagrera i Santa Coloma. Finalment, la circulació ha quedat reestablerta a les 18.50 hores, tot i que durant una estona, l’interval entre trens ha passat a ser superior a l’habitual.

Fotografia | TMB

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt