El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Compte enrere per la tornada de l’afició al Narcís Sala

Societat

Tot just un any després del primer confinament per la crisi sanitària de la COVID-19, la UE Sant Andreu ha comunicat via xarxes socials que ja treballa amb la Federació Catalana de Futbol la tornada de l’afició al Narcís Sala. Una notícia que arriba després de l’evolució favorable de la pandèmia i que posarà punt final al silenci que s’ha viscut a la graderia del coliseu quadribarrat: des del dia 25 del darrer novembre que les grades han restat buides.

 

La notícia serà oficial a partir d’aquest dilluns, quan el DOGC publiqui les noves restriccions que entraran immediatament en vigor. Unes mesures que, entre d’altres, permetran l’accés als estadis de Tercera Divisió i Segona B amb un aforament del 50%, limitat als 1.000 espectadors i seient preassignat. Segons fonts del club, els socis de l’entitat tindran prioritat d’accés i ja es treballa en un canvi d’horari per poder disputar el proper partit diumenge a la tarda.

Un mural on es llegeix “Inseparables” omple el lateral des del darrer partit amb públic // UESA

Més enllà de l’àmbit esportiu on també es recuperaran la resta de competicions d’esport federat de menors de 16 anys, les persones de la mateixa bombolla de convivència es podran moure lliurement per tota Catalunya fins, com a mínim, el 28 de març. En paral·lel el comerç no essencial també podrà tornar a aixecar la persiana els caps de setmana, mentre que el sector de la restauració mantindrà les mateixes mesures d’aquesta darrera setmana.

Fotografia | Judit Andreu

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt