El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Pinten línies a l’andana per mantenir les distàncies de seguretat

Societat

Rodalies de Catalunya ha pintat aquest divendres senyalització al terra de l’estació de Sant Andreu Arenal, amb l’objectiu que els usuaris es distribueixin al llarg de les andanes i així mantenir les distàncies de seguretat que recomanen les autoritats sanitàries per evitar la propagació del coronavirus. Una iconografia que, en canvi, no s’ha dut a terme a la terminal de Sant Andreu Comtal, ja que totes les estacions on s’han implementat les senyals són cobertes.

 

Per altra banda, a partir d’aquest dilluns Renfe augmentarà l’oferta de les línies R1,R2, R3 i R4 de Rodalies fins a un 71% del servei en hora punta i un 61% la resta de la jornada. A banda, cal tenir en compte que durant l’última setmana, els serveis de Rodalies han registrat un descens diari de demanda de prop del 92%. La resta de les línies continuaran amb l’oferta habitual.

Tots aquells veïns que s’hagin de desplaçar més enllà de Ripoll per via fèrria (R3), han de tenir en compte que des d’aquella estació fins a Puigcerdà hi ha un servei alternatiu per carretera, amb expedicions al matí, migdia i vespre. La línia R7 que va a la Universitat Autònoma de Barcelona està tancada i la resta d’estacions estan servides per l’R4. La RG1 comparteix recorregut amb trens de l’R11 i R1 i els viatgers de la línia RT1 tenen serveis de les línies R14, R15 i R16 per desplaçar-se fins a Tarragona, Vilaseca i Reus.

Petjades per guardar la distància a l’andana / RENFE

A l’RT2, els viatgers disposen dels serveis de les línies R4 al tram L’Arboç-Sant Vicenç de Calders i dels serveis de les línies R14, R15, R16 i R17 entre Sant Vicenç de Calders i Port Aventura. Els trens de l’R11 inicien i finalitzen el recorregut a l’estació de Portbou i no arriben a Cerbère.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt