El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La Maquinista tanca el Bowling

Economia

Després de centenars de milers de partides de bitlles, el centre comercial La Maquinista, propietat d’Unibail-Rodamco, ha decidit no renovar el lloguer de l’espai a Newpark Bowling. Així ho han confirmat fonts de l’empresa a L’Exprés de Sant Andreu, després d’anunciar a les xarxes socials que l’espai d’entreteniment abaixarà la persiana el proper 10 de novembre.

Banner Ajuntament 300x250
 

Les pistes de bitlles i les màquines recreatives van ser un dels espais que més persones van visitar a La Maquinista, quan la superfície comercial es va inaugurar el 14 de juny de l’any 2000. De fet, la zona copada per desenes de màquines i recreatius, combinats amb la dotzena de pistes, sempre ha sigut escenari de múltiples aniversaris, sortides d’empresa o esbarjo d’amics. A hores d’ara el centre comercial encara no ha concretat quin serà el nou inquilí del local, després de decidir no renovar el contracte a l’empresa del grup MGA.

Amb aquest tancament i amb la incògnita de qui s’instal·larà al Bowling, el Districte de Sant Andreu es quedarà sense cap pista de bitlles. Les persones que vulguin practicar aquest esport a la ciutat ara s’hauran de desplaçar als quatre locals que encara sobreviuen a Barcelona.

Fotografia | Newpark Bowling La Maquinista

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Economia

Vés a dalt