El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Sant Andreu se sumarà a la Marxa per la Llibertat de Sant Quirze

Societat

Amb motiu de la Vaga General prevista i la resposta multitudinària a la sentència del Tribunal Suprem contra els líders independentistes, aquest divendres Sant Andreu tornarà a marxar a peu fins a la manifestació del centre de Barcelona. Una columna que, a diferència de l’organitzada pel 3-O, no només comptarà amb la presència dels veïns d’altres barris i municipis com Santa Coloma, sinò que seran els andreuencs els que se sumin a una altra columna encara més multitudinària.

 

L’ANC de Sant Andreu ja ha convocat a tots els veïns a l’estació de Sant Andreu Arenal a les 13 hores per sumar-se a la Marxa per la Llibertat que ve des de Sant Quirze del Vallès. De fet, aquesta columna és el resultat de dues marxes independents que aquest dijous han confluït a l’esmentada localitat, però que dimecres es van posar en marxa des de Vic i Berga.

Més enllà de sumar-se a la columnade Sant Quirze del Vallès, des de l’ANC s’ha animat a tothom a portar avituallament per donar la darrera empenta a aquells que fa dies caminen per arribar  Barcelona, com ara aigua, fruita o fruits secs. Per últim, posar de relleu que a Sant Andreu Arenal no només se sumaran els veïns andreuencs, sinó que també s’hi concentraran veïns arribats de la Dreta de l’Eixample, Gràcia, Nou Barris, Santa Coloma i Horta-Guinardó per enfilar plegats els darrers quilòmetres fins al centre de Barcelona.

En un altre ordre de coses, destacar que algunes entitats andreuenques ja han anunciat que tancaran les seves portes amb motiu de la Vaga General. Aquest és el cas de la UE Sant Andreu, que ha decidit adherir-se a la jornada de protesta “amb coherència als valors democràtics del club” i suspendrà tota activitat esportiva, social i institucional. En paral·lel, el CN Sant Andreu obrirà les seves portes, però adverteix que respectarà el dret de vaga dels seus treballadors i que els seus serveis “es podran veure afectats no podent, fins i tot, garantir els cursets i entrenaments programats”. Pel que fa a l’Ateneu Harmonia, els gestors han decidit tancar directament i han convidat a tothom a l’acció ‘Cultura per la llibertat’, que es durà a terme a les 16 hores a la plaça del Diamant.

Fotografia | COLECCIONISTAS DE MOMENTOS

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt