El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Columna de Sant Andreu de Palomar durant la vaga general del passat 3 d'octubre / COLECCIONISTAS DE MOMENTOS

L’Exprés de Sant Andreu, amb la Vaga General

Societat

Amb motiu de la Vaga General convocada per aquest divendres 18 d’octubre, L’Exprés de Sant Andreu cessa la seva activitat en suport als motius laborals que esgrimeix la Intersindical-CSC. A més, aquest mitjà de comunicació també se suma al rebuig de la sentència dictaminada pel Tribunal Suprem i denuncia la repressió contra drets essencials i la mobilització popular.

 

Rebutgem qualsevol signe repressiu i la judialització de la política. Com a mitjà de proximitat que sempre ha defensat l’empoderament veïnal, no podem fer ulls clucs davant una sentència que marcarà jurisprudència i que permetrà criminalitzar qualsevol dissidència i desobediència civil pacífica. Per últim, destacar que la sobirania no només passa per garantir les llibertats polítiques. La sobirania ciutadana és sobretot garantir les bases d’una societat amb justícia social.

La plana web romandrà oberta aquest divendres, però sense actualitzar els seus continguts.

Fotografia | COLECCIONISTAS DE MOMENTOS

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt