El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El Forn Trinitat entra a la llista dels millors forns de pa catalans

Economia

La barreja d’ingredients com tradició, cura, professionalitat i trajectòria donen un resultat exquisit. En el cas de tractar-se d’un forn de pa, aquest es tradueix en reconeixement. Ni més ni menys, el Forn Trinitat s’ha convertit en un dels millors obradors de tota Catalunya, segons ha recollit l’associació Panàtics.

 

Tal com ha decidit el jurat professional, el Forn Trinitat mereix estar a la Ruta del Bon Pa. Dit d’una algtra manera, l’establiment andreuenc s’ha situat entre els seixanta millors forns de pa de tota Catalunya. Què han tingut en compte els experts? Doncs aspectes tan essencials com la imatge visual, la forma, l’estructura, el pes, la crosta, la molla, l’aroma i el sabor.

Per no decantar-se pels noms dels obradors, els quatre membres del jurat va tastar els pans de forma anònima a Barcelona, Reus, Girona i Lleida, i a cada peça li atorgaven una puntuació d’entre 1 i 100 punts. En aquest cas, l’establiment dirigit per la família Jordà va aconseguir més de 70 punts per estar entre els millors.

El Forn Trinitat va ser fundat l’any 1927 i des d’aleshores s’ha dedicat a elaborar una gran varietat de pans artesans. Per tal de diferenciar-se de les tendències low cost, des de fa anys el negoci van decidir apostar pel pa d’alta qualitat. Un fet que els ha ajudat a tenir els seus productes presents en multitud de restaurants, pastisseries i botigues de queviures. Actualment disposen de dos establiments al districte: un a la mateixa plaça de la Trinitat i l’altre al número 52 del carrer de Bartrina de Sant Andreu de Palomar.

Fotografia | Ajuntament de Barcelona

1 Comentari

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Economia

Vés a dalt