El diari independent de Sant Andreu de Palomar

A només una victòria del playoff

Esports

La UE Sant Andreu ha aconseguit una nova victòria al camp del FC Vilafranca (0 a 1) i retalla distàncies amb l’Horta que va sumar els tres punts ahir dissabte. Amb aquest triomf, els andreuencs es posen a només una victòria de la quarta posició de la taula.

 

Aquest partit era pràcticament l’última bala que li quedava al Vilafranca si volia tenir alguna possibilitat de lluitar pel playoff, però els andreuencs ho han evitat amb un solitari gol de Josu. Tot i això, les primeres ocasions han estat per l’equip local, però la falta de punteria de Balboa i una bona intervenció de Segovia a xut d’Oribe han evitat que es mogués el marcador.

El minut 21 ha sigut el de la glòria. En un contracop molt ben trenat pels quadribarrats, Ferran ha assistit a Josu que no ha perdonat i ha sumat el seu onzè gol de la temporada. Cinc minuts més tard, Miguel Ramos ha volat per aturar un xut d’Óscar que s’havia enverinat després de rebotar en un defensa. Segovia no s’ha volgut quedar curt i ha reaccionat providencialment a un xut d’Oribe, l’home local amb més perill durant la primera part.

Els vilafranquins s’han llançat a l’atac a l’inici del segon període. Balboa i Josep Díez ho han intentat, però s’han topat de nou amb el porter visitant, que s’ha convertit en un autèntic mur infranquejable. Sergi Garcia ha pogut sentenciar el partit, però la seva rematada també ha estat aturada per Ramos.

Quan s’ha complert l’hora del matx s’ha produït l’expulsió de Sierra per segona targeta groga, fet que ha marcat la dinàmica posterior del partit. Josu ho ha provat de falta i uns segons més tard Noguera ha salvat l’empat sota pals, en la que ha sigut l’última oportunitat que ha tingut el Vilafranca. Més tard, una rematada d’Óscar a centre de Llamas que ha sortit fregant el pal ha deixat obert el partit fins al xiulet final, però els de Mikel Azparren han sabut mantenir el resultat.

El pròxim partit es disputarà al Narcís Sala el dissabte 13 d’abril a les 20:00 hores, horari poc habitual pels locals que s’enfrontaran al Cerdanyola del Vallès, situat a mitja taula i amb poc a jugar-se.

Fotografia | UE Sant Andreu – Judit Andreu

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt