El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Castanyes / GUILLERMO GUITIERREZ

L’única castanyera tornarà a estar a Sant Andreu Arenal

Societat

Com és habitual en els darrers anys, l’única castanyera de Sant Andreu de Palomar estarà situada a la confluència de Fabra i Puig i la Meridiana, just a tocar de l’estació de ferrocarrils. Així ho ha pogut saber L’Exprés de Sant Andreu, després de consultar les llicències que l’Ajuntament ha atorgat per l’actual campanya de tardor.

 

En aquest sentit, s’ha de destacar que el Districte guanyarà un nou punt de venda, el qual s’ubicarà al barri del Congrés i els Indians, a l’alçada del número 160 del passeig de Maragall. De fet, l’any passat aquesta via es va quedar sense venda de castanyes i moniatos, després que ningú s’interessés per la paradeta que s’acostumava a instal·lar a la mateixa sortida del metro de Maragall (L5).

Pel que fa als districtes del voltant, Nou Barris també recuperarà un punt de venda i en tindrà dos, mentre que a Sant Martí i a Horta-Guinardó no hi haurà cap. El territori on hi haurà més castanyeres serà Ciutat Vella, amb set de les 24 que hi haurà repartides per tota la ciutat (una menys que l’any passat).

Fotografia | Guillermo Gutiérrez

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt