El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Els andreuencs tornen a ser els més ràpids de Barcelona

Esports i Z-Portada Esports

Tricampions. Els veïns de Sant Andreu s’han tornat a proclamar els més ràpids del Correbarri per tercera vegada consecutiva. Una victòria que no només serveix per demostrar a tota Barcelona que els andreuencs són els que estan més en forma, sinó que també són els que millor es compenetren. Si bé fins ara l’Orelluda rondava pel Districte de forma provisional, ara ja és propietat de tots els andreuencs i andreuenques.

 

Pel que fa a la setena edició d’enguany, aquesat ha congregat a més de 3.000 atletes de tota la ciutat, distribuïts en els deu equips que conformen els districtes de Barcelona. Com s’han diferenciat entre ells? Doncs com ve a ser habitual, mitjançant el color de la samarreta (un de diferent per districte).

En aquest sentit, Sant Andreu s’ha tornat a alçar amb la victòria en la competició per equips. Els andreuencs han sumat 3.567 punts, mentre que els veïns de Sant Martí han sumat 5.412 (segons) i els de l’Eixample 5.616 punts (tercers). Pel que fa als cuers, aquests han sigut els habitants de Les Corts. Com ha funcionat la classificació? A partir de la suma dels punts, segons els llocs d’arribada dels 35 primers corredors i de les 15 primeres corredores de cada districte.

Els andreuencs aixequen l'Orelluda / CORREBARRIS
Els andreuencs aixequen l’Orelluda / CORREBARRIS

Mentre el gruix del conjunt andreuenc ha sigut el més ràpid en creuar la línia de meta, en la categoria individual han sigut El Mehdi (Nou Barris) i Montse Carazo (Horta-Guinardó) els que s’han imposat. Només la veïna de Sant Andreu Sílvia Segura s’ha aconseguit colar en el tercer calaix del podi femení. Per últim, destacar que la padrina dels corredors andreuencs ha sigut la nedadora del CN Sant Andreu, Àfrica Zamorano.

Fotografia | Correbarris

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt