El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Ordenen desnonar una de les cases històriques de Malats

Societat

El Sindicat d’Habitatge de Sant Andreu ha convocat als veïns i veïnes a les 8 hores davant del número 70 del carrer de Malats per aturar el desnonament d’una de les finques històriques que hi ha en aquesta via. Tal com ha explicat un dels afectats directes a L’Exprés de Sant Andreu, està previst que aquest dimarts al matí la comitiva judicial es presenti acompanyada dels Mossos d’Esquadra fins la porta de l’habitatge per executar el llançament.

 

Davant d’aquesta circumstància, el Sindicat de l’Habitatge espera agrupar al màxim de persones a l’entrada del jardí per poder aturar el desnonament de les cinc persones que hi viuen al seu interior. Segons ha explicat el mateix afectat, una vintena de persones ja va haver d’aturar el primer llançament i ara esperen que per aquest segon també s’apropin a la porta els mateixos o més veïns.

Tal com ha relatat l’implicat, la casa de tres plantes actualment allotja a cinc persones procedents de diferents indrets, però amb el denominador comú de la “precarietat”. En aquest sentit, s’ha de tenir en compte que la casa porta ocupada des de fa més d’una dècada i que els inquilins sempre han rebutjat les ofertes econòmiques del BBVA perquè marxessin de la seva propietat. Finalment, però, l’entitat financera ha decidit tirar pel dret i ha demanat al jutjat el seu desnonament.

Fotografia | GOOGLE MAPS

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt