El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Joves de C's esborren les pintades davant la casa de Llarena a Das / C'S

Un conseller de C’s a Sant Andreu esborra pintades contra Llarena

Política

Aquest passat diumenge, el conseller de Ciutadans a Sant Andreu, Jordi Obón, ha participat en l’esborrada de les pintades que Arran va fer a les portes de la casa del jutge Pablo Llarena. En aquestes pintades, les joventuts de l’esquerra independentista “assenyalaven” l’habitatge que el magistrat té al municipi de Das (La Cerdanya) i el titllaven de “feixista”.

 

Tal com va comunicar Arran aleshores, la intenció de l’atac era fer fora a Llarena de Catalunya. Una acció que ha sigut contrarestada per Ciutadans aquesta mateixa setmana. Segons ha explicat Obón a L’Exprés de Sant Andreu, la decisió d’eliminar els missatges a l’asfalt venia per “la inacció del Govern de la Generalitat, de l’Ajuntament de Das i del Govern d’Espanya, després que les pintades estiguessin allà més de sis mesos“.

En la mateixa línia, Obón ha advertit que si les institucions responsables no es fan càrrec d’eliminar aquesta sèrie de missatges de l’espai públic, “ho farem nosaltres”. En total van ser deu persones les que es van desplaçar fins al municipi de la Cerdanya; la gran majoria de les quals militants de les joventuts en què el conseller andreuenc també és secretari adjunt.

Fotografia | Ciutadans

1 Comentari

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Política

Vés a dalt