El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La Fabra i Coats comptarà amb quatre escenaris per La Mercè

Cultura

Per segon any consecutiu, la Fabra i Coats tornarà a ser escenari musical de les festes de La Mercè. En aquest sentit, el BAM – Cultura Viva tornarà al recinte fabril els pròxims divendres 21 i dissabte 22 per esdevenir un punt de trobada i d’experimentació sensorial, segons l’organització. De fet, el complex històric acollirà fins a quatre escenaris diferents i multitud de propostes relacionades amb el món de la discografia.

Banner Ajuntament 300x250
 

L’escenari Fabra, ubicat a la façana principal de la Fàbrica de Creació, presentarà tot un seguit de projectes relacionats amb el panorama del soul, el funk i el hip hop. A més, també presentarà a la banda Ifriqqiya Èlectrique, arribada des de Tunísia i França. En paral·lel, als escenaris Coats i Harmonia s’hi podran escoltar grups que provenen dels espais musicals autogestionats més rellevants de l’Estat, com ara El Pumarejo i Màgia Roja de Barcelona, La Faena de Madrid o Liceo Mutante de Galícia.

Pel que fa al pati interior del recinte de la Fabra i Coats, aquest es convertirà en l’Espai Pedra, dissenyat per les residents de la Fàbrica de Creació. Si bé aquesta zona estarà encarada al descans dels asistents, també comptarà amb propostes gastronòmiques i el Discofòrum, pel qual passaran diferents DJ’s i dues bandes de percussió africana i afrocolombiana.

D’altra banda, les festes de La Mercè també portaran espectacles a territoris veïns de Sant Andreu. En aquest sentit, a la llera del riu Besòs hi ha previstos diferents espectacles de ball i animació, com ara swing o danses senegaleses. A més, a la gespa es podrà fer pícnic des del dia 22 fins al 24, ja que fins a la zona s’aproparan desenes de food trucks. Per últim i on tampoc faltaran les food trucks serà al Parc de la Trinitat, on també hi haurà diferents propostes musicals i d’oci des de dissabte fins dimarts.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt