El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Graduació de la formació de La Maquinista a Barcelona Activa

La Maquinista forma joves aturats per treballar al centre comercial

Economia

El centre comercial La Maquinista ha finalitzat el programa de formació Work@lamaquinista que promou la inserció laboral de joves dins del sector del comerç al detall. En total, 30 joves d’entre 18 i 30 anys (els quals van ser seleccionats entre 240 candidatures), han pogut beneficiar-se gratuïtament del curs d’aprenentatge impulsat amb el suport de Barcelona Activa.

Anunci Das Gestoria
 

Ara aquestes persones formaran part d’una borsa d’ocupació pròpia del centre comercial. Què vol dir això? Que passaran per davant de qualsevol altre candidat a l’hora de ser contractats per les marques que operen a la gran superfície. A més, s’ha de destacar que els responsables de la formació han decidit escollir a aquells joves que viuen prop del centre comercial, els quals aquest dimarts ja han començat la primera ronda d’entrevistes.

L’acció s’emmarca dins de la iniciativa Work@ d’Unibail-Rodamco (empresa propietària del centre comercial), la qual busca actuar contra la desocupació juvenil. Si bé la primera edició es va dur a terme l’any passat, enguany el grup corporatiu ha volgut ampliar l’oferta a 240 participants i set centres comercials que té el grup empresarial a l’Estat espanyol. En aquest sentit, cal posar de relleu que La Maquinista ha sigut el primer a implementar la iniciativa i durant tres setmanes els joves han rebut formació de venda al públic i hostaleria.

L’acció s’emmarca dins de l’acord signat entre Unibail-Rodamco i Generation Spain, programa impulsat per McKinsey&Company. A més, compta amb la col·laboració de Barcelona Activa, en el marc del Pla per al Foment de l’Ocupació Juvenil de Qualitat 2016-2020. Als altres centres d’UnibailRodamco, Splau (Cornellà de Llobregat) i Glòries (Barcelona) també es desenvoluparà la iniciativa en les properes setmanes. En el cas de La Maquinista, l’acte de graduació es va celebrar divendres passat a la seu de Barcelona Activa.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Economia

Vés a dalt