El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Roger Waters / Brennan Schnell

El cantant de Pink Floyd visitarà la Fabra i Coats

Cultura

Aprofitant el seu pas per Barcelona, el cantant de Pink Floyd, Roger Waters, participarà en l’acte ‘Totes amb Palestina’, que tindrà lloc a l’Espai Josep Bota de la Fabra i Coats el proper dilluns 9 d’abril a les 19 hores. En la xerrada, Waters compartirà taula amb Rania Muhareb, jurista d’Al-Haq (una organització pels Drets Humans a Palestina) i amb Sandra Barrilaro, del col·lectiu Rumbo a Gaza.

 

Al cap i a la fi, el col·loqui versarà sobre com la Franja de Gaza (Palestina) s’està recuperant de l’episodi més sagnant dels últims anys, després que les forces israelianes assassinessin a 16 persones durant les manifestacions que van tenir lloc el passat 30 de març. Cal recordar que l’acció pacífica només tenia com a objectiu posar en evidència la pèrdua constant de les seves terres per l’ocupació colonial il·legal.

Davant d’aquests fets i aprofitant que Roger Waters es troba a Barcelona, iniciant la seva gira Us +Them, els dies 13 i 14 d’abril al Palau Sant Jordi, diverses organitzacions catalanes han organitzat l’acte ‘Totes amb Palestina’. En aquest sentit, cal recordar que el component fundador de Pink Floyd és un ferm defensor de la campanya de boicot, desinversions i sancions contra Israel des de la seva creació.

L’accés a l’acte serà gratuït, però amb reserva de places a través d’aquest link. La trobada està organitzada pels col·lectius BDS, Prou Complicitat amb Israel, Rumbo a Gaza – Freedom Flotilla Coalition, Ateneu l’Harmonia, Tigre de paper edicions; i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona.

Fotografia | Roger Waters, en concert / Brennan Schnell

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt