El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Façana de l'Ateneu l'Harmonia / DGM

Sant Andreu, la Trinitat Vella i Nou Barris, units pel ‘Triangle’

Cultura

Aquest 7 d’abril tindrà lloc la primera jornada feminista del nou projecte ‘El Triangle’ impulsat des de Sant Andreu de Palomar, la Trinitat Vella i Nou Barris. El programa s’inaugurarà amb una jornada dedicada a les dones, la qual portarà el nom ‘Cultura és en femení i el seu relat també ens pertany‘. Al llarg del dia, els veïns podran comptar amb un seguit d’espectacles i tallers interdisciplinaris protagonitzats per dones a l’Ateneu L’Harmonia.

Anunci Das Gestoria
 

El concepte ‘El Triangle’ va sorgir de la necessitat d’unir tres equipaments culturals de referència, relativament propers, amb l’objectiu de col·laborar conjuntament en activitats culturals per la comunitat: la Biblioteca de Trinitat Vella – J. Babero, l’Ateneu Popular de Nou Barris i l’Ateneu L’Harmonia, els quals formen geogràficament un triangle.

En aquest sentit, la jornada pretén donar a conèixer el paper de la dona en la cultura i valorar els seus esforços al llarg de la història. El cicle feminista començarà a les 11 hores amb l’exposició fotogràfica ‘Realmente Zorra‘ de Mariona J. Batalla i amb diferents activitats com el taller de Twerk realitzat per la coreògrafa Kim Jordan, les tècniques d’autodefensa impartit pel grup feminista de L’Harmonia o el taller dirigit a persones trans organitzat per Cesc Laporta i Daniel Rius.

Després d’una pausa, les activitats es reprendran a les 18 hores amb una taula oberta a càrrec del col·lectiu ‘Dones i Cultura’ on es parlarà de les desigualtats que pateixen les dones actualment i del llenguatge utilitzat el passat 8M. Finalment, la jornada acabarà amb el concert feminista de Pumpkin Vin’s da Cuero i Jhana Electrorganic Sound programat a les 21 hores.

La voluntat d’aquest nou projecte ‘El Triangle’ vol anar més enllà i poder celebrar cada any una jornada dedicada a un tema diferent. Al cap i a la fi, l’objectiu d’aquesta unió és poder treballar conjuntament per crear un projecte a tres bandes obert a tothom.

Fotografia | Façana de l’Ateneu l’Harmonia / DGM

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt