El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Cau el sostre a l'estació de La Sagrera / ARNAU SEGUÍ

Cau part del sostre de l’estació de La Sagrera

Societat

Un tros del sostre de l’estació de La Sagrera de la Línia 1 de metro de Barcelona ha caigut aquest dimarts cap a les 9 hores del matí. Si bé el despreniment no ha causat danys als usuaris, l’andana s’ha hagut de tancar al públic fins a resoldre la incidència.

Banner Ajuntament 300x250
 

Segons ha comunicat TMB, els tècnics de la companyia, els Bombers de Barcelona i la Guàrdia Urbana han inspeccionat posteriorment la zona afectada i l’han netejat de les restes materials. Tal com han determinat, els passatgers ja no corrien cap perill si tornaven a accedir a l’andana i cap a les 10 hores s’ha tornat a obrir al públic.

De totes maneres, el sostre no s’ha reparat, ja que les tasques de manteniment es duran a terme en horari nocturn, quan no funciona el servei de metro i els operaris podran treballar amb seguretat, han explicat des de la mateixa empresa. Els usuaris afectats que volien fer servir la línia vermella s’han hagut de buscar mitjans de transports alternatius.

Fotografia | Cau el sostre a l’estació de La Sagrera / ARNAU SEGUÍ

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt