El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Reestablerta la circulació dels trens de l’R4

Societat

L’atropellament d’una persona entre Montcada Bifurcació i Cerdanyola del Vallès ha provocat que els trens de l’R4 deixessin de circular aquesta tarda poc abans de les 15 hores. Els motius, que han afectat directament als usuaris de Sant Andreu Arenal, han sigut les tasques d’evacuació dels passatgers del comboi a un sistema de transport alternatiu per carretera.

 

Si bé posteriorment la circulació de trens s’efectua amb 30 minuts de retard i a través només d’una via en el tram de Cerdanyola a Montcada, s’ha de destacar que el servei de Rodalies de Catalunya ja s’ha reestablert totalment a les 17 hores, segons ha informat la companyia via Twitter.

(Notícia actualitzada a les 18 hores)

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt