El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Les càmeres de seguretat del metre van gravar la brutal pallissa a Navas / MOSSOS D'ESQUADRA

S’entrega un dels agressors de la pallissa al metro

Societat

Després que els Mossos d’Esquadra detinguessin al principal agressor de la brutal pallissa a l’estació de Navas de la L1, aquest dissabte un dels menors que el van ajudar a agredir a la víctima s’ha entregat a la policia.

 

Tal com han explicat els Mossos, el jove es va presentar aquest dissabte passat a una comissaria de la policia catalana i es va entregar. De fet, aquest diumenge ja ha passat a disposició de la Fiscalia de Menors, el mateix organisme que va decretar l’ingrés a un centre de menors per al primer detingut, després de ser acusat del delicte d’homicidi en grau de temptativa i de lesions.

De fet, la víctima encara s’està recuperant de les greus lesions que va patir. Tal com van enregistrar les càmeres, el primer arrestat, acompanyat d’uns altres dos, va causar-li diversos traumatismes després de llençar-lo per les escales del metro, colpejar-lo amb un cinturó i donar-li diverses puntades de peu a la cara el passat 10 de desembre cap a les 4 hores de la matinada.

Ara la investigació encara resta oberta per poder identificar qui era el tercer jove que acompanyava a l’ara ja detinguts i que també va col·laborar a l’agressió.

Fotografia | Les càmeres de seguretat del metre van gravar la brutal pallissa / MOSSOS D’ESQUADRA

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt