El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Prohibit circular en bici o patinet per cinc punts de Sant Andreu

Societat

L’Ajuntament de Barcelona ha instal·lat noves senyals per indicar aquells punts on els ciclistes o usuaris de patinets elèctrics han de baixar del vehicle perquè per aquell tral només està permès caminar. La mesura té com a objectiu ajudar a reduir els conflictes de convivència entre vianants i usuaris de bicicletes i patinets a sis punts del Districte de Sant Andreu.

 

Malgrat que en aquests cinc trams ja existeix una senyalització vertical de prohibició de pas de les bicicletes, el consistori ha volgut reforçar i fer més clara aquesta indicació. Més concretament, el trams on està prohibit circular sobre rodes són: la passarel·la per travessar les vies del tren cap a La Maquinista, els entorns de les dues boques de metro de l’estació de La Sagrera que van a parar a les parades dels autobusos i autocars de la Meridiana, la cantonada entre Ferran Junoy i Sao Paulo on hi ha l’Escola La Maquinista i la plaça de Ferran Reyes.

Des de l’Ajuntament destaquen que el nou senyal no restringeix el pas ni obliga a buscar un itinerari alternatiu, “però determina que l’usuari de bicicleta o vehicle de mobilitat personal ha de passar per aquell tram baixant del seu vehicle“. Per acompanyar l’entrada en vigor d’aquesta nova senyalització, durant els primers dies hi haurà informadors a cada un dels cinc punts escollits per explicar el significat del senyal i recordar la normativa general de circulació.

La nova senyal que obliga a baixar de la bici o el patinet i seguir a peu // AJUNTAMENT DE BCN

Fins avui dia aquesta senyalització només s’havia instal·lat a mode de prova al Nou Pont del Treball Digne, entre la Sagrera i Sant Martí. En base als primers anàlisis sobre el seu funcionament, s’ha decidit estendre la iniciativa, exposen fonts municipals.

Fotografia | Districte de Sant Andreu

1 Comentari

  1. És una vergonya, els patins fan el que volen i més, a certes hores passen molts nens petits del col·legi, però els patins són sempre, els repartidors també bici o patinet ja han passat casos d’atropellaments i gresca, l’ajuntament no fa RES nomes posar senyals, aquesta es la noticia

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt